[logo]
GEORG MOHR-KONKURRENCEN

Er Georg Mohr-Konkurrencen noget for dig?

Hvis du er god til matematik og kan lide at arbejde med anderledes og svære opgaver, er Georg Mohr-Konkurrencen måske noget for dig. Prøv dig selv af med et tidligere opgavesæt i første runde. Vælg et sæt. Giv dig selv 90 minutter hvor du ikke bliver forstyrret. Løs så mange af opgaverne som du kan. Brug gerne udelukkelsesmetoden og foretag et kvalificeret gæt på de opgaver du ikke når. Husk: ingen hjælpemidler (dvs. hverken bøger, formelsamlinger eller lommeregnere, men selvfølgelig gerne papir, tegne- og skriveredskaber). Kryds dine svar af, og kontrollér til sidst dine svar med facitlisten.

Hvis du har mange rigtige svar og synes det var sjovt, så er Georg Mohr-Konkurrencen noget for dig.

Georg Mohr-Konkurrencens primære målgruppe er matematikinteresserede elever i gymnasiale uddannelser, men hvert år deltager der også en del dygtige elever som endnu ikke går i gymnasiet.

De sidste 14 dage før konkurrencen kommer der en opgave hver dag på vores Facebookside. Følg med her for at komme i form.


Hvad gør du for at deltage?

For at deltage i første runde af Georg Mohr-Konkurrencen skal du tale med din matematiklærer eller skolens Georg Mohr-kontaktlærer (en af matematiklærerne).

Hvis du endnu ikke går i gymnasiet, har din skole typisk ikke en kontaktlærer og er ikke tilmeldt konkurrencen. For at du kan deltage, skal din matematiklærer skrive til og tilmelde skolen. Alternativt kan du henvende dig på et nærliggende gymnasium og få lov at deltage der.


Træning til konkurrencen

På mange gymnasier arbejder elever og lærere med forberedelse til konkurrencerne. Spørg på din skole om der arrangeres studiekredse eller lignende!

Her kan du få inspiration til hvordan man træner til konkurrencen.

Her kan du læse mere om første og anden runde.


Webmaster:
. Sidst ændret: 20/09-23 12:17.